Hoppa till huvudinnehåll

Lördag den 10 december har vi naturvandring vid Börringesjön. Vi hoppas att se örnar och andra rovfåglar. Anmälan till Arne.

Lördagen den 26 november kl. 17.00 har vi ett seminarium om skogsodling med Anders Lindén: "Vad är skogsträdgård?" 

Anders Lindén berättar om sin fascination för träd, kärleken till gården där han växte upp och hur skog kan producera mat. Anders har utbildning i Agroekologi från Sveriges... Läs mer

Sarah French från A Rocha International berättar om nya naturvårdsprojekt runt om i världen.

Samlingen hålls på Hyllie Park i Malmö och kan även följas på Zoom (https://us02web.zoom.us/j/84121767805).

Klockan 19.00 torsdag den 27 oktober kommer en samling anordnas i Korskyrkan i Karlstad med temat "Hur kan vi visa större omsorg om skapelsen?" Mer information kommer om du anmäler dig via mejl till Magnus.

Glimåkra folkhögskola inbjuder till ”smaka på”-dag den 22 oktober inför den nya fantastiska kursen höstterminen 2023.

Lördagen den 8 oktober utforskar vi Åbjärs naturreservat. Fler naturvandringar blir det i Skåne, information kommer om du anmäler dig via mejl till Arne.

Naturvandring i Skåne: Fågelskådning vid Nabben (Falsterbo) lördag den 24 september. Man kan komma till exempel med buss 100 från Malmö, promenera till Nabben via Falsterbo fyr. Anmäl dig via mejl till Arne så får du mer information. En del av oss kommer att vara där från gryningen, du får ett... Läs mer

Skräpplockning vid Ribersborg, Malmö, lördagen den 17 september som vi kombinerar med ett besök på Naturum Öresund. Medtag fika och lämplig klädsel. Mer information kommer om du anmäler dig via mejl till Arne.
 

Möt Peter Harris (A Rochas grundare) på Hyllie Park torsdag den 15 september kl.19.00. Vi sänder även via Zoom. 

Efter gudstjänsten i Hyllie Park Kyrkan i Malmö söndagen den 11 september äter vi tillsammans och arbetar med naturstigen, fågelholkar och annat. Anmälan via mejl till Arne om du vill vara med. Det blir fler tillfällen senare i höst.

Kalendarium

Du kan få åtkomst till denna kalender i din webbläsare eller andra appar genom att: