Hoppa till huvudinnehåll

Söndagen den 24 januari kl 14.00 arbetar vi med bi-hotell på Hyllie Park. Om restriktionerna hindrar oss från att mötas inomhus finns det att göra utomhus. Anmäl dig via mejl. Vi kommer att fortsätta med regelbundna verkstäder under våren.

Vi räknar med att ha studiecirkel en gång i månaden, med början den 21 januari kl 19.00. Till att börja med möts vi via Zoom. Vi läser just nu L is for Lifestyle, av Ruth Valerio. Man behöver inte ha varit med från början, varje kapitel i boken kan läsas för sig. Anmäl dig via mail.

Vi träffas kl. 08:30 vid Erikshjälpen i Malmö (Cypressvägen 8). Medtag fika och lämplig klädsel. Anmälan svenska.vanner@arocha.org.

Vi träffas kl. 08:30 vid Erikshjälpen i Malmö (Cypressvägen 8) om du har bil. Medtag fika och lämplig klädsel. Anmälan svenska.vanner@arocha.org.

Vi studerar boken L is for Lifestyle av Ruth Valerio. Anmäl dig på svenska.vanner@arocha.org.

A Rochas vänner uppmuntrar alla som har möjlighet att vara med på Korsveimöte på Hyllie Park. Korsvei är en skandinavisk rörelse, som vill inspirera och utmana människor att följa Jesus Kristus, och förenas med honom i kampen för livet i vår värld. Korsveis "slogan" är "Mera himmel. Mera jord".... Läs mer

A Rochas vänner planerar för en konferens den 12 och 13 september. Vi räknar med att genomföra konferensen dels här på plats i Malmö, dels över nätet. Från A Rocha kommer Peter Harris och Dave Bookless att medverka från England via videolänk och Peter Halldorf ska undervisa oss om Kristushoppet... Läs mer

Möt Heléne Annadotter som berättar om sitt arbete som limnolog, (sötvattensbiolog). Vi träffas på Hyllie Park, anmäl dig med mejl.

Gökotta på Kristi himmelsfärds dag. Vi träffas kl. 07:00 på Hyllie Park. Medtag fika och lämplig klädsel.    

Arbetsdag på Hyllie Park, förbereda naturvård och odling. Bland annat arbetar vi med vårt nya, stora insektshotell.

Kalendarium

Du kan få åtkomst till denna kalender i din webbläsare eller andra appar genom att: