Hoppa till huvudinnehåll
I Knislinge
Magnus Köpman
27 apr 2023

Om tillräckligt många är intresserade, så genomför vi en retreat torsdag-lördag 27-29 juli. Vi börjar torsdag eftermiddag med ett besök i Knislinge för att se vårt projekt med plantering av apeläng med ängsblommor och för att träffa Anton & Mirjam Flood som leder A Rocha-gruppen i Knislinge. Därefter åker vi till Åhusgården vid Skånes nordöstra kust och har en två-dagars retreat tillsammans, med ett liknande upplägg som förra sommarens retreat.

Dagarna kommer sedan att innehålla tidebön, bibelläsning, undervisning och samtal om Guds kallelse till oss att leva skapelsevänligt, naturvandringar i vackra omgivningar med bland annat hav och strandängar, måltidsgemenskap och mycket tid för goda samtal, stillhet och reflektion. 

Kostnaden för retreaten är 1000 kr för sängplats och vistelse två nätter på Åhusgården. Därtill delar vi på kostnaden för mat under två dygn. Nämnda kostnaden förutsätter att vi blir minst 16 personer och för att veta om detta är genomförbart, så är vi tacksamma för intresseanmälan så snart som möjligt! Hör av dig via mejl till krina@arocha.org